Invitasjon

12 mai markeres den internasjonale ME Dagen over hele verden. ME-foreningen arrangerer en samling og inviterer  interesserte og berørte gjester som fastleger, helsepersonell, skole polititikere, pårørende,   venner og ME syke til ny og aktuell kunnskap om ME.

TORSDAG 12. MAI

Sted: Blå Grotte, Fredrikstad

Tid: 18:30 – 20:30

Målgruppe: For alle

Pris: Gratis inngang

me-foreningen.com me-ungdom.no

Foredragsholder Professor Olav Mella er leder for Kreftavdelingen på Haukeland, og står bak en av de mest lovende forskningsstudiene på ME i verden for øyeblikket.

SISTE NYTT OM ME FORSKNING

Det vakte internasjonal oppsikt da to kreftleger fra Haukeland Universitetssykehus publiserte en pilotstudie om behandling av ME-pasienter med kreftmedisinen Rituximab.

I tillegg til å oppdatere oss på studien, vil Professor Olav Mella fortelle om deres forståelse av sykdommen, og hva de arbeider med for å kartlegge mekanismer.

Alexander Hermansen er konferansier og leder oss gjennom kvelden, med innslag fra hans utømmelige kulturelle skattekiste.

ME TILBUDET VED SYKEHUSET ØSTFOLD

Stein Bruland vil orintere om utfordringer og suksesskriterier for et godt ME tilbud ved sykehuset Østfold. Benny Adelved er ansvarlig for informasjon og dialog med fastlegene i Østfold. Dette blir en ypperlig anledning for fastleger som ønsker bedre innsikt om ME.

Stein Bruland er fagdirektør ved Sykehuset Østfold.

Benny Adelved er fastege og praksiskonsulent for Sykehuset Østfold .

Adresse: Nygårdsgaten 22, 1605 Fredrikstad

Gratis Parkering i Apenesfjellet parkeringshus

pdf icon ME-DAGEN-plakat-2016.pdf

© Fastlegeportalen 2015 - 2022